Скільки коштує хороший футбольний м'яч

Опубліковано 2022-07-20
Скільки коштує хороший футбольний м'яч



Скільки коштує хороший футбольний м'яч

Щоб відповісти на запитання: скільки коштує хороший футбольний м'яч, необхідно дати оцінку характеристик даного виробу. Отже, вартість категорії товарів варіюється в залежності від рівня-аматорський, напівпрофесійний і професійний. Також значення має офіційна сертифікація FIFA, яка підтверджує якість м'ячів та їхню відповідність міжнародним нормативам. Вартість товару не завжди відповідає його якісним характеристикам, тому для раціонального вибору зверніть увагу на фізико-механічні властивості та технології.

 

Як вибрати і скільки коштує хороший футбольний м'яч

Модель м'яча необхідно вибирати, відштовхуючись від характеру поверхні, де відбуватимуться ігри чи тренування. Виробники диференціюють свої вироби для натуральних, штучних поверхонь або для зали. Дані м'ячі відрізняються за розміром, колом, матеріалом покришки, камерою, висотою відскоку та рядом інших показників. Якщо вам потрібна модель для професійного використання, віддавайте перевагу позиціям з маркуванням FIFA QUALITY PRO, яке послужить гарантією відповідності найвищим якісним характеристикам. Таке позначення свідчить про те, що проводилося професійне тестування на:

  • довжину кола

  • вага

  • сферичність (округлість)

  • рівень відскоку

  • гігроскопічність (поглинання вологи)

  • рівень втрати тиску

  • збереження форми та розміру після 2000 ударів

Дане маркування дозволяє використовувати виріб для офіційних матчів.

Також показником якості є маркування FIFA QUALITY та IMS. Відмінність FIFA QUALITY від такої ж версії з приставкою PRO полягає в тому, що виріб пройшов ті самі тести, проте не тестувався на збереження початкової форми і розміру після 2000 ударів. IMS еквівалентний FIFA QUALITY, проте відмінність полягає у відсутності ліцензійної винагороди FIFA. До проходження даних тестів можуть допускатися лише моделі з термосклеюванням або ручним швом.

 

Скільки коштує хороший футбольний м'яч аматорського рівня:

Ціна на такі позиції фірмового виробництва коливається в діапазоні від 300-350 грн. (розмір 1) та від 500-700 грн. для розміру 5. Врахуйте, що ціни наведені середні, оскільки вони залежать від характеристик конкретного виробу. Аматорське використання не передбачає високих навантажень, тому тут не реалізовані технології та використовуються більш спрощені матеріали. Аматорські фірмові моделі більш якісні та стійкі до зносу. Зазвичай панелі в таких м'ячах з'єднані машинною зшивкою. 

 

Скільки коштує хороший футбольний м'яч напівпрофесійного рівня

Для цієї кваліфікаційної категорії ціна коливається від 1000-1300 грн. У цих м'ячах вже реалізуються фірмові технології та застосовуються якісніші матеріали. Моделі цього кваліфікаційного рівня рекомендовані для більш серйозного заняття футболом та регулярних тренувань. Напівпрофі поступається професійному м'ячу тільки за статичністю форми за дуже великої кількості ударів (норми ФІФА), інші характеристики практично аналогічні (це правило дійсно, в основному, для сертифікованих позицій).

 

Скільки коштує хороший футбольний м'яч професійного рівня

Говорячи про ринок України, позначимо таку початкову вартість професійних м'ячів (яка також залежить від марки та характеристик) – від 2000 грн (2019р). Матчові м'ячі, як правило, проходять сертифікацію та відповідають міжнародним нормативам, вони міцніші та технологічніші. Вартість профі позицій дещо вища, оскільки вони повинні витримувати високі навантаження і відповідно тут виробничий процес складніший і передбачає використання лише найкращих матеріалів. Для того, щоб гравці могли максимально розкрити свій потенціал, великі виробники впроваджують технології, спрямовані на полегшення управління м'ячем та більш прогнозовану траєкторію польоту.

 

Хороший футбольний м'яч ціна 

Для того щоб вибрати хороший футбольний м'яч ціна на який вас цілком влаштує, зверніться до спеціалізованого магазину, де представлені моделі всіх рівнів. Плюсом буде якщо даний магазин пропонує товари для футболу від перевірених брендів, таких як Nike, Adidas, Select, New Balance, Molten, Uhlsport і т.д. Продукція цих торгових марок заслуговує на високу оцінку в розрізі якісних характеристик та дизайну. Ціна в такому випадку залежить, як говорилося вище, від рівня матеріалу покришки, способу з'єднання швів, типу камери і технологій, властивих конкретному бренду.

 

Скільки коштує хороший футбольний м'яч в Україні та Європі.

Багатьох людей, пов'язаних з футболом, цікавить питання скільки коштує хороший футбольний м'яч у нашій країні та за кордоном. В Україні вартість знаходиться в діапазоні від 600 до 5000 та вище (залежно від розміру, рівня, фірми). Непоганий напівпрофесійний м'яч у нас можна придбати від 1500 грн. У Європі за добрий м'яч доведеться викласти від 100-200 євро. Купуючи м'яч, переконайтеся, що він оригінального виробництва, якщо він сертифікований, це буде додатковою гарантією якості. Якщо врахувати всі рекомендації щодо вибору, можна підібрати оптимальний варіант і для любителя, і для професіонала.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?