Найкращі бутси для футболу

Опубліковано 2022-07-20
Найкращі бутси для футболу



Найкращі бутси для футболу

Найкращі бутси для футболу - це бутси, які дають оптимальне зчеплення на поверхні, на якій ви граєте, верх такого взуття повинен щільно і при цьому м'яко сидіти на стопі, повторюючи його анатомічні особливості. Хороші бутси не повинні обмежувати рухи, допомагати стабілізувати корпус при різких поворотах, а також надавати мінімальне навантаження на стопу.

Якщо гравець не обмежений у бюджеті, вибрати якісніше взуття легше, а якщо вам потрібні аматорські бутси в низькому ціновому сегменті, тут слід звертати увагу на характеристики конкретної моделі.

 

Як вибрати найкращі бутси для футболу

Щоб вибрати найкращі бутси для футболу, необхідно врахувати наступні моменти: на якому полі вони будуть використовуватися (натуральне або синтетичне волокно), якого рівня гравець (аматор чи професіонал), яка позиція у футболіста. Віддавайте перевагу фірмовим моделям, оскільки якісні характеристики такого взуття відповідають сучасним стандартам. Розробляючи взуття, виробники враховують, яка основна мета ставиться перед бутсами. Для нападника, наприклад, головна можливість швидко прискориться і різко маневрує. Для цього підійдуть легкі бутси (вага близько 210г) за загостреними шпильками. Для захисника важлива стійкість та можливість добре контролювати м'яч. Це можуть забезпечити бутси, верх яких дозволяє краще відчувати м'яч. Півзахисники обирають м'якше комфортне взуття, оскільки гравці на цій позиції долають найбільші відстані. Намагаючись вибрати найкращі бутси для футболу, звичайно, зверніть увагу на маркування. Для оптимального зчеплення з натуральним волокном підійде взуття із позначенням: FG (Firm ground), SG (Soft Ground м'який ґрунт), MG (Multi Ground), HG. Для штучних полів: AG (вище волокно), TF (низьке волокно). Що стосується матеріалів, все футбольне взуття виробляється зі шкіри (теляча, кенгуру) або синтетичних матеріалів (синтетична шкіра, Flyknit). Шкіряні бутси м'якіші та комфортніші для стопи. Однак мінус шкіри високе вологопоглинання. Синтетично аналоги поступаються еластичністю, проте дозволяють грати в будь-яку погоду.

 

Найкращі бутси для футболу ціна

Вартість бутс залежить від рівня. У моделях професійного та напівпрофесійного рівня використовуються більш технологічні матеріали. Аматорські моделі розраховані на середні навантаження, тому ціна на це взуття в рази менша. Однак якщо ви купуєте фірмові аматорські бутси, вони цілком дозволять вам якісно тренуватися та підвищувати свій кваліфікаційний рівень. Багато тренерів рекомендують купувати взуття в залежності від вашого професійного зростання.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?