Які бутси краще для захисника

Опубліковано 2022-07-20
Які бутси краще для захисника



Які бутси краще для захисника

Вибираючи футбольні бутси, гравці стикаються з питанням «які бутси краще для захисника» чи «нападаючого». Для футболістів на різних позиціях існують деякі відмінності у конфігурації взуття, які потрібно враховувати. Вага, будова верху, матеріали та форма шипів – це ті моменти, які відіграють важливу роль в ефективності футболіста на певній позиції. Якщо ви хочете грати з максимальною віддачею та показувати високі результати, необхідно усвідомлено та професійно вибирати екіпірування, відштовхуючись від технічних характеристик та призначення моделей. Вибір футбольного взуття це важливий процес, який потребує знань та досвіду.

 

Як вибрати бутси для захисника

Якщо ви замислюєтеся над спеціалізованими бутсами для захисника, ваші заняття футболом, швидше за все, мають більш професійний характер, хоча для продуктивних тренувань та ігор аматорського рівня також буде зовсім не зайвим мати якісну пару футбольного взуття. У цій статті зупинимося докладніше на позиції захисту та розглянемо які бутси краще для захисника. По-перше, варто наголосити, що для захисника на відміну від нападника не потрібні понад легкі бутси. Їх вага має бути оптимальною для стабілізації та зручності. По-друге, взуття даної категорії має щільно фіксувати стопу і перешкоджати ковзанню, тому вибирайте моделі з жорсткішою п'ятою. Під час протистояння атакуючих гравців та лінії захисту нерідко відбуваються травми та на бутси можуть наступити або різко вдарити. Тому плюсом буде, якщо верх взуття буде виконаний з більш щільного матеріалу. П'яткова зона повинна бути посилена і фіксувати кісточку з п'ятою, таким чином, щоб гарантувати оптимальну стабілізацію та служити заслоном для шпильок бутс атакуючого. Далі зупинимося докладніше на лінійках і моделях фірмових бутс від топових виробників. Вони по праву вважаються одними з найкращих. Конфігурація аналізованого взуття може змінюватися, проте за основу береться протестована протягом довгих років конструкція, яка згодом лише модифікується і доповнюється новими розробками. Сучасний футбол розвивається та диктує свої умови в ракурсі екіпірування. До гравців висуваються вищі вимоги і бутси це та частина амуніції, яка повинна відповідати цим вимогам насамперед. 

 

Кращі бутси для захисника від Nike та Adidas

Лінія Nike Tiempo із натуральної шкіри успішно використовується захисниками протягом 20 років. Однією з найбільш спеціалізованих моделей бутс для захисників від компанії Найк є бутси Tiempo Legend 6 і їх наступні версії, які втілюють неперевершений стиль та досконалі технічні характеристики. Дизайнер Nike Football Віанні Монгольф'є представив це взуття як сучасну модифікацію легендарної моделі, створену спеціально для гравців лінії захисту. Шкіряний верх даних бутс кріпиться не за допомогою ниток, а вакуумом. Це дозволяє мінімізувати кількість отворів та знизити ймовірність попадання бруду та вологи. Структура бутс не дає стопі зміщуватися та завалюватися, водночас технологія All Conditions Control (ACC) дозволяє грати в будь-яких погодних умовах. Технологія Cushioned cage завдяки вакуумним вставкам гарантує щільну посадку та максимальну точність пасів. Устілка взуття не зміщується і дозволяє ущільнити посадку. Серед знаменитих шанувальників Tiempo Legend 6 можна виділити Андреа Пірло (один з кращих світових опорників), захисники: Жером Боатенг (Баварія), Антоніо Рюдігер (Рома), Дані Карвахаль (Реал), Херард Піке (Барселона), Жером Капітан "Реала" Серхіо Рамос, Воротар "Тоттенхема" Уго Льоріс та багато інших.
Говорячи про модельний ряд від компанії Адідас, слід виділити лінію Copa, зокрема моделі Copa 19.1 та 19+, які виконані без шнурків із високоякісної шкіри. Також популярними є "хижаки" Predator 18, 19+, 18.1 та Adidas X18.1
Оскільки лінійки цих знаменитих марок постійно оновлюються, цей список буде доповнений новими моделями. Якщо з'ясовувати щодо бренду та фірмової приналежності, які бутси краще для захисника, необхідно наголосити, що тут все індивідуально і залежить від особистих відчуттів гравця. Якщо ви правильно підбираєте бутси за розміром, зважаєте на особливості ігрового поля і зупиняйте вибір на оригінальних товарах високої якості, бренд відходить на другий план. Якщо вся ваша футбольна форма виконана в дизайні певної торгової марки для цілісності комплекту, звичайно, варто підібрати і відповідне взуття. Для футболістів лінії захисту купити бутси для захисника гарної якості означає значно збільшити шанси на свою ефективність на полі.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?