Найкращі бутси у світі

Опубліковано 2022-07-20
Найкращі бутси у світі



Найкращі бутси у світі

Динаміка у сфері випуску різних моделей футбольних бутс вражає, що нового сезону виробники намагаються здивувати споживачів неординарним дизайном та новими технологіями, які залишать конкурентів позаду. Великі виробники такі як Nike, Adidas, Puma тощо хочуть зайняти нішу виробника, що випускає найкращі бутси у світі. Диференціація взуття для футболу дуже різноманітна і, звичайно, характеристики бутс залежать від їхнього рівня.

Найкращими вважаються моделі класу Elite. Їх зазвичай використовують професіонали. Вартість таких моделей може сягати десятків тисяч доларів. Однак у лінійках для напівпрофесіоналів та любителів також можна придбати бутси, які чудово впораються із завданнями, які перед ними ставлять. Найкращі бутси у світі анонсовані у 2019 році належать лініям Nike Phantom Vision, Phantom VNM, Nike Mercurial, Nike Tiempo, Hypervenom, Adidas Predator, Adidas X.

  • Nike Phantom Vision – це моделі, які пропонуються в аматорській, напівпрофесійній та професійній версії. Їхня інновація полягає в прихованій спеціальним матеріалом шнурівці, яка покращує траєкторію польоту.

  • Phantom VNM відрізняються стильним сучасним дизайном з диференційованим матеріалом верху та поліуретановими вставками для посилення зчеплення та відмінного відчуття м'яча

  • Mercurial – не нова лінія, але вона не втрачає популярності завдяки якісним моделям, що дозволяють отримати максимальне прискорення

  • Також до добре перевірених роками ліній відносять Nike Tiempo та Hypervenom. Незважаючи на появу новинок, багато знаменитих футболістів продовжують грати саме в цих бутсах.

  • Adidas Predator – порадував своїх фанатів випуском нових моделей, які воліють Погба, Mesut Ozil, Неманія Матич, Bamidele Jermaine All, Генріх Мхітарян та Aaron James Ramsey.

  • Adidas X – є дуже популярними в 2018-2019 році, їх віддають перевагу таким гравцям як Manuel Lamela, Мохамед Салах, Kanté, Gabriel Fernando de Jesus, Де Хеа, Мората, і ще багато футболістів

 

Якщо розглядати найкрутіші бутси у світі 2019 у ракурсі переваг відомих футболістів, можна наголосити на тому, що Фантоми обирають близько 27 атакуючих футболістів англійської прем'єр ліги. Більше 40 опорників АПЛ віддають перевагу Tiempo Legend 7, серед яких Антоніо Рюдігер,

Вірджіл Ван Дейк, Маруан Феллаїні, Жоржіньо, Джордан Хендерсон та Антоніо Валенсія. Такі відомі півзахисники як Поль Погба, Неманія Матіч, Аарон Ремсі та багато інших прихильників бутс Adidas Predator. Ну а Adidas X грають близько 90 атакуючих АПЛ.

 

Найкращі бутси у світі 2019: вибір популярних команд

Якщо заглиблюватись у статистику, можна отримати таку інформацію. В основному ринок футбольних бутс ділять такі компанії як Nike та Adidas з невеликою перевагою Найк, незначну нішу займає взуття виробництва Puma. Ще менша частка припадає на таких виробників як Under Armour, Mizuno, New Balance, Umbro. Близько 6-7 гравців Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед грають у Mercurial, гравці Ліверпуля обирають Adidas X та Nike Tiempo, Челсі – Mercurial та Adidas X, 8 гравців Тоттенхема – Adidas X.
 

Найкращі бутси у світі та найексклюзивніші моделі

Серед ексклюзивних бутс, які привертають увагу неординарністю та високою ціною:

  • бутси французького футболіста Мамаду Сако з кристалами Swarovski, вартістю близько 1.5 мільйона доларів.

  • NIKE TOTAL 90 LASER II Уейна Руні – взуття англійського бомбардира з дорогоцінним камінням вартістю 250 тис. доларів

  • Золоті бутси "Adidas limited edition gold F50 Adizero" футболіста Хамеса Родрігеса - найкращого бомбардира "Мундіаль"2014. Adidas випустили їх спеціально на його честь. Вартість тут не розголошується.

  • Більшість уболівальників хоче знати, скільки коштують бутси, в яких грає знаменитий Кріштіану Роналду. Футболіст уклав контракт з Найк і змінює моделі взуття дуже часто, проте одними з бутс, що запам'ятовуються, стали Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones, вартістю близько 350 євро в яскравому гепардовому принті.

  • Не менш знаменитий футболіст Мессі у своєму арсеналі має бутси Аdidas Messi Mirosar10, на які нанесені місця звідки родом футболіст.

 

Намагаючись відповідати високим сучасним стандартам, футболісти набувають екіпірування найвищої якості. Ну а вболівальники стежать за життям своїх кумирів і звертають увагу не лише на їх досягнення, а й на переваги одягу та взуття. Перевагою фірмових позицій, що випускаються в елітній категорії, є те, що репліка таких бутс, яка відрізняється за матеріалами, представлена ​​і в більш бюджетних лініях. Це дозволяє рядовим гравцям і навіть людям, які займаються футболом на аматорському рівні, придбати бутси як у відомих футболістів. Поняття найкращі бутси у світі дуже хиткі, оскільки моделі швидко застарівають і на їхню зміну з'являються інші.


Якщо ви шукаєте собі нехай не найкращі, а просто добрі бутси, відштовхуйтеся від свого рівня підготовки та позиції на полі. Вибирайте правильну конфігурацію шпильок. Бажано мати в арсеналі кілька пар бутс для різних поверхонь та погодних умов. Якщо обрана вами модель передбачатиме нові технології-це послужить додатковим плюсом. Для того щоб підібрати взуття, не маючи достатніх знань у цій галузі, краще звернутися до спеціалізованих магазинів, в яких це зроблять професіонали.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?