Нова колекція Nike Shadow Pack

Опубліковано 2022-07-12
Нова колекція Nike Shadow Pack



Nike представляє новий «пакет тіней»

Nike знову занурюється у темряву, щоб представити нам нову версію «Shadow Pack», яка цього разу включає нові Air Zoom Mercurial Vapor XV і Superfly IX, позбавлені майже всіх кольорів вперше з моменту їх початкового запуску.
Також в пакеті представлені Phantom GT II та Tiempo Legend IX.


Подивимося правді у вічі, яскраві та сміливі забарвлення бутс, призначені для привернення уваги на полі, підходять не всім, і це справедливо. Деякі люди хочуть залишатися непоміченими і дозволити своїй грі говорити за себе, насолоджуючись при цьому технічними перевагами останніх випусків. Бренди це розуміють, і тому ми маємо чорні версії, такі як «Shadow Pack». Це перша можливість для тих, хто надає перевагу більш тонкому підходу, насолодитися новим інноваційним Air Zoom Mercurial, як у версії Vapor XV з низьким вирізом, так і у версії Superfly IX з коміром.


У той час як останній пакет Shadow Pack був доповнений золотими вкрапленнями, в цій останній версії представлені сплески кольорів, що відображають суть черевиків, на які вони надягнуті, так що для Mercurial, який представлений в офіційній гамі кольорів «Чорний/Dk Smoke Grey/ Summit White /Volt», це вольт на цій фірмовій подушці безпеки Zoom довжиною три чверті - першою в історії футбольної вставки Nike Zoom Air - яка використовується для вираження чистої швидкості черевика.

Червоний використовується для позначення сміливих, потужних та контролюючих характеристик Phantom GT II, ​​демонструючи офіційну колірну гаму "Чорний/Dk Smoke Grey/Summit White".
І, нарешті, Tiempo Legend IX, який постачається в офіційному колірному рішенні Black/Dark Smoke Grey/Summit White, ви отримуєте синій; спокійний та впевнений колір, що відповідає характеру типового гравця Tiempo.

Усі моделі нової колекції ви можете замовити на нашому сайті або купити в магазині у м. Дніпро та м. Київ.

Якщо моделі, що цікавить, не знайшли в нашому каталозі, напишіть нам або зателефонуйте, ми зможемо запропонувати альтернативу і замовити пару для вас!



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?