Найкращі бутси для залу

Опубліковано 2022-07-20
Найкращі бутси для залу



Найкращі бутси для залу

Вибираючи екіпірування для гри у футбол у залі, зупинимося докладніше на взутті. Згідно з маркуванням футбольних бутс, вони діляться на кілька видів залежно від характеру поверхні. Щоб вибрати найкращі бутси для залу, зверніть увагу на наступну інформацію. Для натуральних полів відіграє роль довжина волокна та жорсткість, якщо говорити про штучні покриття, для них передбачені окремі бутси. Також є спеціальне взуття для гри в закритих приміщеннях (залах). Такі бутси найчастіше називають футзалки. Специфіка рівного покриття в залі далася взнаки на будові їх підошви. Для того, щоб футболіст мав оптимальне зчеплення і міг легко прискоритися без додаткового навантаження на гомілковостоп, у футзалках класичні шипи замінені на протекторний малюнок. Далі розглянемо, як вибрати найкращі бутси для залу.

 

Найкращі бутси для залу та їх особливості

Підошва: має рельєфну структуру без шипів і виготовлена ​​здебільшого з поліуретану. Даний матеріал має міцність і що найголовніше не залишає слідів на паркеті. Крім того, поліуретан гасить вібрацію і зменшує навантаження.

Маркування: взуття для залу має, як правило, маркування IC (Indoor) та FS (Futsal) або IN. Вид маркування залежить від виробника.

Матеріал верху: для виробництва футзалок використовують синтетичні та натуральні матеріали. В ідеалі краще віддавати перевагу натуральній шкірі чи еластичним синтетичним матеріалам нового покоління. Верх із натуральної шкіри характеризується високою якістю та використовується у футзалках преміум класу (на сьогоднішній день виробники використовують шкіру кенгуру або телячу шкіру). Проте їхня вартість на порядок вища. Якщо ви вирішили придбати модель із синтетичних матеріалів краще віддавати перевагу перевіреним брендам, оскільки вони використовують більш прогресивні та якісні комплектуючі.

Найкращі бутси для зали повинні забезпечити м'яку, але щільну посадку та комфорт під час гри.

 

Технології: впровадження сучасних технологій робить гру у футбол більш продуктивною та комфортною для гравця. Хороші футзалки повинні забезпечувати оптимальну повітропроникність, амортизацію та м'якість посадки. В ідеалі зони шкарпетки та п'яти мають бути посилені для захисту та стабілізації.

Бренд: сьогодні основні виробники, які випускають якісні моделі представлені наступним переліком: Nike, Adidas, Joma, Puma, Mizuno, Under Armour.

У випадку з футбольним взуттям бренд грає на користь покупця, оскільки тільки великі виробники можуть запропонувати найінноваційніші та найсучасніші технології.

 

Найкращі бутси для залу: як вибрати

Правильна посадка грає вирішальну роль під час виборів. Для того щоб вибрати бутси для залу, відштовхуйтеся від матеріалу верху та параметрів стопи. Отримуючи позиції з натуральної шкіри, вибирайте розмір строго по стопі. Якщо йдеться про синтетичні моделі, необхідно передбачити запас у піврозміру. Оскільки еластичність і повітропроникність синтетичного матеріалу на порядок нижче, ніж у шкіри, нога в такому взутті може трохи набрякати. Саме для цього необхідно вибирати футзалки трохи більше розміру стопи. Однак занадто велике взуття принесе більше шкоди, ніж користі, тому запас має бути невеликим. Якщо ви купуєте футзалки в магазині, сядьте в них, пробіжтеся і пострибайте, так ви зрозумієте, наскільки вони зручні. Якщо ви замовляйте їх через інтернет, попередньо зніміть точні мірки стопи (довжину від великого пальця, ширину см). Це допоможе консультантам точніше підібрати необхідну саме вам пару. Щоб правильно виміряти, встаньте на аркуш паперу, після чого обведіть силует стопи. Так буде легко, надалі, зняти мірки лінійкою. Рекомендується робити виміри в гетрах, де ви плануєте грати. Для аматорського використання підійдуть моделі бюджетно-середньої цінової категорії, для напівпрофесійного або професійного використання віддавайте переваги моделям преміум класу. Набуваючи брендового взуття, є велика частка впевненості у якості та відповідності сучасним тенденціям. Найпопулярніші позиції сьогодні випускаються компаніями Joma, Mizuno, Puma, Nike, Adidas, , Under Armour.

Щоб купити найкращі бутси для залу, звертайтеся до спеціалізованих магазинів, в яких вам зможуть не просто продати товар, а надати кваліфіковану консультацію. Підібравши справді якісну амуніцію, можна значно покращити свої показники у спорті та досягти поставлених цілей. Тренування та ігри у футбол у залі дозволяють футболістам постійно вдосконалюватись та відточувати техніку, а взуття це найважливіша складова екіпіровки, якій слід приділити особливу увагу.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?