Як обрати свою модель футбольного взуття

Опубліковано 2022-07-11
Як обрати свою модель футбольного взуття



Розмір футбольного взуття. Як вибрати власну модель. Купити футбольне взуття дитині.


Приміряй свої футбольні бутси!
Якщо здійснюєте покупку в офлайн магазині, будьте уважні при примірці. Важливо бути схожим, пострибати, пробігтися в магазині, в наших магазинах у Дніпрі та Києві достатньо місця для якісного тестування нового футбольного взуття. Спробуйте нове взуття у будь-якому положенні, в яке може потрапити нога на полі. Якщо ви не відчуваєте себе комфортно у них, спробуйте іншу пару.
Якщо купуєте бутси онлайн? Перш ніж винести їх на поле (і втратити право на повернення або обмін), надягніть їх і протестуйте вдома якийсь час: 30-60 хв. Якщо ви не почуваєтеся комфортно після того, як звикли до них за цей час, це погано. Тільки шкіряному взуттю, наприклад такій моделі як бутси Adidas Copa Mundial потрібно більше часу, щоб пристосуватися до ваших ніг, тому будьте з нею більш терплячі.


У кожної марки зовсім різна нумерація розмірів
Великі бренди, такі як Nike, adidas та Puma, в основному мають власну нумерацію розмірів, яка може відрізнятись від інших брендів. Тому намагайтеся завжди вибирати сантиметри, тому що сантиметри скрізь однакові. На нашому сайті ви також знайдете таблицю розмірів.
Скільки місця я маю залишати перед пальцями ніг у футбольних бутсах?
Старе емпіричне правило вільного простору не працює для футбольних бутсів. Вони повинні сидіти на вас максимально щільно та водночас бути зручними. Вам вирішувати, скільки вільного місця ви надаєте перевагу, зазвичай добре залишати там місце близько 4-8 міліметрів.Більше місця надто багато.


Чи розтягнуться футбольні бутси?

Це залежить від матеріалу.
Загалом можна сказати, що шкіряне взуття тягнеться. Тому при їх виборі намагайтеся знайти пару, яка підійде вам із самого початку. Через деякий час вони набудуть форми вашої ноги. Шкіра кенгуру розтягується найбільше, інші шкіри розтягуються менше.
Синтетичні футбольні бутси розтягуються дуже мало або зовсім не розтягуються. Важливим є вільний простір у 4-8 міліметрів перед пальцями.
Футбольні бутси зі шнурками чи без?
Ви можете затягнути свої футбольні бутси шнурками саме так, як бажаєте.
З іншого боку, футбольні бутси без шнурків все одно будуть тісні. Тому вони призначені для максимально щільного прилягання. При підборі дуже важливо почуватися в них одразу комфортно, адже затягувати їх не можна, інакше на полі буде ще гірше!
Футбольні бутси вище щиколотки чи нижче щиколотки?
При виборі відповідного розміру не має значення, буде взуття високим чи ні. Ми можемо тільки сказати, що бутси з носком можуть бути трохи міцнішими, і деякі гравці почуваються в них більш комфортно. Вони тримають вашу кісточку у більш стабільному положенні.


А якщо маю широку ногу?
Важливо думати про довжину стопи, але й не забувати про її ширину. Якщо ви знаєте, що у вас широка нога, вибирайте ширші моделі. Наскільки вони широкі?
Якщо потрібні бутси для широкої ноги, вибирайте взуття з цих моделей: Nike Tiempo, Adidas Copa Mundial, Puma Future, Puma One, Mizuno, Joma, Munich.Шкіряне взуття, як правило, гарне для ширшої стопи, так як воно буде розтягуватися. І ще можна сказати, що взуття Adidas та Puma, як правило, ширше.


Якщо ваші футбольні бутси занадто тугі з обох боків, не намагайтеся виправити це, вибравши більший розмір. На полі ваші ноги ковзатимуть вперед-назад, і це жахливо. Навіть якщо йдеться про взуття із улюбленої колекції гравців, просто треба вибрати щось інше. Це справді того не варте. Футбольні бутси повинні підходити вам і за довжиною, і за шириною!


Що робити, якщо мені не пасують футбольні бутси?
Якщо ваші нові футбольні бутси з якоїсь причини вам не підходять (вони надто маленькі, надто великі, надто тісні...), ви можете повернути їх або обміняти на такі самі, але іншого розміру чи моделі взуття. Обов'язково вивчіть правила повернення та обміну!
Єдиним винятком є ​​шкіра. Шкіряні бутси будуть розтягуватися, тому, якщо вони трохи малі або тісні, наберіться терпіння.


Як вибрати футбольні бутси для дітей?
Нога дитини росте. Не варто прислухатися до поради: «Купіть дитині пару взуття більшого розміру, бо нога швидко росте». Вашій дитині потрібна відповідна пара зараз, а не через місяць-два чи рік. Футбольні бутси, які занадто великі, занадто слабкі на ногах, і крім того, що не комфорти для дитини, ще й не безпечні! Звичайно, ви можете вибрати взуття трохи більшого розміру для вашої ноги, але з здоровим глуздом! Нога має бути стабільною у взутті.
Перш ніж замовити футбольні бутси онлайн на нашому сайті або купити їх у нашому спортивному магазині, правильно виміряйте свою ногу.
Коли ваше взуття прибуде (якщо ви замовляли його онлайн), приміряйте його як слід. Надягніть їх і ходіть у них у приміщенні. Навіть не на годину.
Футбольні бутси – це не кросівки. Щоб футбольні бутси добре почували себе на полі, вони повинні максимально щільно прилягати до ноги і водночас бути зручними. Ви повинні знаходитись у них протягом усієї гри.
Якщо ви не відчуваєте себе ідеально у футбольному взутті (занадто вузькому або вільному, надто широкому...), виберіть інше. Ви почуватиметеся жахливо на полі, і воно того абсолютно не варте.



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?