Як правильно визначити розмір футбольних бутсів?

Опубліковано 2022-07-11
Як правильно визначити розмір футбольних бутсів?



Як правильно визначити розмір футбольних бутс?

Як правильно підібрати розмір футбольних бутс і уникнути можливих незручностей.


У цій статті ви знайдете все, що вам потрібно знати, щоб вибрати правильний розмір для кожної стопи.
Ви дізнаєтеся:

  • Як виміряти ногу та вибрати правильний розмір взуття
  • На що звернути увагу при вимірі та виборі
  • Що може вплинути на правильний розмір?
  • Що робити, якщо ви таки вибрали неправильно

Це просто. Тобі потрібні нові футбольні бутси. І ви вже знаєте яку модель хочете, тоді у вас є два варіанти.
Перший варіант – відвідати наш магазин. (Але якщо ви можете дістатися до Праги, інакше дивіться на другий варіант.) Це було б ідеально. Не тільки тому, що ви можете вибрати футбольні бутси з найбільшого асортименту в Чеській Республіці, але найголовніше, ви можете їх приміряти, пройтися і навіть зробити коротку пробіжку. А якщо вам знадобиться допомога чи порада, наші співробітники завжди у вашому розпорядженні.
Другий варіант – скористатися нашим інтернет-магазином. Ви можете замовити футбольні бутси не виходячи з дому, але ви не зможете приміряти їх або подивитися, які вони вам потрібні, перш ніж купити їх. Це не ідеальний варіант, але все ж таки зійде. Ця стаття здебільшого призначена для тих, хто опинився у такій ситуації.
У будь-якому випадку важливо знати, який розмір футбольних бутс вам потрібен.
Який розмір футбольних бутс мені потрібний?
Про це ви дізнаєтесь, вимірявши свої стопи.Ви можете зробити це вдома, і все, що вам потрібно, це папір, олівець та лінійка. Виміряйте свої стопи в другій половині дня— тоді вони мають бути більш розтягнутими та більшими. Виміряйте обидва, так як один може бути трохи більшим, що нормально, якщо різниця не помітна при простому зовнішньому вигляді.
Як виміряти ногу і правильно вибрати:
1) Візьміть чистий папір. Важливо тільки, щоб ваша нога проходила ним, не переступаючи через нього. Потім наступайте на папір у носінні - це дуже важливо!


2) Якщо хтось допоможе вам, попросіть його взяти олівець та обвести їм вашу ногу. Якщо ви робите це самостійно, намагайтеся тримати олівець якомога вертикальніше під час контурингу.
3) За допомогою лінійки або іншого предмета, яким можна виміряти довжину в сантиметрах, дізнайтеся, яка відстань між двома точками лінії, найбільш віддаленими один від одного - від п'яти до носка. Потім запишіть чи запам'ятайте кількість виміряних сантиметрів.
4) Повторіть те саме для іншої ноги. Як ми згадували раніше, це може бути трохи довше. Тоді у вас буде два розміри, які, сподіваюся, будуть однаковими або принаймні дуже схожими. Запам'ятайте чи запишіть лише найбільші.
5) Візьміть остаточний розмір та додайте до нього 4-8 міліметрів. Якщо ви знаєте про себе, що вам подобається, щоб у футбольних бутсах було багато місця, вам підійде 8 мм, але якщо ви любите тісні бутси і при цьому у вас немає проблем із широкою стопою, 4 мм буде чудово. А якщо ви вибираєте шкіряне взуття, то вам взагалі не потрібно додавати міліметри. Взуття розтягнеться і підлаштовується.Після того, як ви виміряєте свою ногу, зайдіть у наш інтернет-магазин. Виберіть футбольні бутси, що сподобалися, потім натисніть на доступні розміри праворуч. При виборі використовуйте таблицю US-CM. Знайдіть там свій виміряний розмір (з додаванням кількох міліметрів), і ви дізнаєтеся, який розмір з ним пов'язаний. Це те, що ви шукали!

 



Футбольний магазин Rabona 2024
Просування - mytarget.studio

2017 © Made by djet.me

Оберіть мову для сайту



Основна мова цього сайту українська

Якою версією бажаєте скористатись?